iPhone 8 passar de flesta

Det var några år sedan iPhone 8 lanserades och det finns efterföljare med bättre prestanda. Men iPhone 8 är fortfarande en telefon som perfekt balanserar pris och prestanda samtidigt som den håller måttet också i jämförelse med många nyare lurar.

När iPhone 8 presenterades 2017 var de stora nyheterna den högupplösta Retina HD-skärmen och möjligheten att ladda trådlöst. Det här är knappast revolutionerande idag men det finns många anledningar att inte vända den numera klassiska 8:an ryggen.

Anledningar att köpa iPhone 8

Det är lätt att låta sig förföras av de allra senaste telefonmodellerna men oftast duger de äldre varianterna bra för de allra flesta användare. Lägg dessutom till att iPhone 8 fortfarande kan konkurrera med många andra telefoner i samma prisklass. Det finns med andra ord många anledningar att köpa iPhone 8, här är några av dem:

  • Du får bra prestanda till lägre pris en efterföljarna.
  • Processorn A11 Bionic är riktigt vass och klarar de flesta tunga applikationer.
  • Fås med 64 eller 256 GB minne vilket räcker för de flesta användare.
  • Eftersom telefonen har funnits på marknaden så finns det mycket bra och prisvärda iPhone 8 skal från Phonelife som både skyddar telefonen och gör den till en modeaccessoar.

iPhone 8 lanserades med iOS 11 men fungerar naturligtvis bra med efterföljande systemuppdateringar från Apple. Den är med andra ord ett riktigt hållbart alternativ för dig som vill byta mobil mer sällan. Se till att skaffa ett bra skydd och hålla den uppdaterad så kommer den vara din trogna följeslagare i många år framöver.

Köp iPhone 8 ny eller begagnad

Att köpa elektronik begagnat är både klimatsmart och bra för plånboken. iPhone 8 har varit en populär mobiltelefon och därför finns det nu ett stort utbud på begagnatmarknaden. Välj gärna återförsäljare som granskar och ger garanti så får du samma skydd som när du köper nytt. För dig som inte vill köpa begagnat så finns det fortfarande många nya iPhone 8 på marknaden, både i fysiska butiker och online. Den går även fortfarande att få med flertalet olika abonnemang för dig som föredrar det alternativet.

Sammanfattningsvis är iPhone 8 ett tillgängligt alternativ som ger bra prestanda och hållbarhet till lägre pris en de allra senaste mobilerna. Utbudet av accessoarer är stort och telefonen levererar tillräckligt eller mer än de flesta vardagsanvändare behöver.

Scroll to top